Життя

Все про Боаса

Все про Боаса


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Боас (Boidae) - це група ненових змій, що включає близько 36 видів. Удари зустрічаються в Північній Америці, Південній Америці, Африці, Мадагаскарі, Європі та багатьох Тихоокеанських островах. У боас входить найбільша з усіх живих змій, зелена анаконда.

Інші змії називали боас

Назва боа використовується також для двох груп змій, які не належать до сімейства Boidae, бобів з роздвоєними щелепами (Bolyeriidae) та карликових ударів (Tropidophiidae). Удар з роздвоєною щелепою та карликовий боаз не тісно пов'язаний з членами сімейства Boidae.

Анатомія Боаса

Удар вважається дещо примітивними зміями. Вони мають жорстку нижню щелепу і вестигіальні тазові кістки, з невеликими залишковими задніми кінцівками, що утворюють пару шпор по обидва боки тіла. Хоча боаси поділяють багато характеристик з родичами пітонів, вони відрізняються тим, що їм не вистачає постфронтальних кісток і надскладових зубів, і вони народжують жити молодими.

Деякі, але не всі види боїв, мають губні ями, органи чуття, які дозволяють зміям відчувати інфрачервоне теплове випромінювання, здатність корисна при розташуванні та захопленні здобичі, але також забезпечує функціональність у терморегуляції та виявленні хижаків.

Дієта Боа та середовище проживання

Удари - це переважно наземні змії, які харчуються в низькорослих кущах і деревах і харчуються дрібними хребетними тваринами. Деякі поклони - це дерева, що живуть на деревах, які витримують свою здобич, повісивши голову з окуня серед гілок.

Боас захоплює свою здобич, спочатку захоплюючи її, а потім швидко обмотуючи своє тіло навколо неї. Потім здобич вбивається, коли боа міцно звужує тіло, щоб здобич не могла вдихатись і гине від задухи. Раціон боа варіюється від видів до видів, але, як правило, включає ссавців, птахів та інших плазунів.

Найбільша з усіх удав, власне, найбільша з усіх змій - це зелена анаконда. Зелені анакоди можуть виростати довжиною понад 22 фути. Зелені анакоди також є найважчим відомим видом змій, а також можуть бути і найважчими видами сквамату.

Боас населяє Північну Америку, Південну Америку, Африку, Мадагаскар, Європу та багато Тихоокеанських островів. Удар часто розглядають виключно як тропічні види тропічних лісів, але хоча багато видів зустрічаються у дощових лісах, це не стосується всіх боїв. Деякі види мешкають у посушливих регіонах, таких як пустелі Австралії.

Переважна більшість боїв є наземними або дендропарками, але один вид, зелена анаконда - водна змія. Зелені анаконди є рідними для повільних потоків, боліт та боліт на східних схилах гір Анд. Вони трапляються також на острові Тринідад у Карибському басейні. Зелені анакоди харчуються більшою здобиччю, ніж більшість інших боїв. Їх раціон включає диких свиней, оленів, птахів, черепах, капібарів, кайманів і навіть ягуарів.

Відтворення Боа

Удар зазнає статевого розмноження і за винятком двох видів у роді Ксенофідіон, всі несуть живих молодих. Жінки, що виношують молодих живих, роблять це, зберігаючи яйця всередині свого тіла, народжуючи відразу декількох молодих.

Класифікація Боас

Таксономічна класифікація боїв така:

Тварини> Хордати> Рептилії> Плоскоклітини> Змії> Удава

Удари поділяються на дві підгрупи, до складу яких входять справжні боа (Boinae) і дерев’яні boas (Corallus). Справжні боа включають найбільші види боа, такі як боа звичайна та анаконда. Дерев'яні поклони - це змії, що живуть на деревах зі стрункими тілами та довгими хвостами, що попередньо сидять. Їх тіла мають дещо плоску форму, структуру, яка надає їм підтримку і дає змогу тягнутися від однієї гілки до іншої. Дерев'яні поклони часто відпочивають згорнуті на гілках дерев. Коли вони полюють, дерев`яні боби вивішують голову вниз від гілок і обмотують шию у формі S, щоб дати собі хороший кут, з якого вдарять свою здобич внизу.


Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos